Åbningstider

Du kan kontakte os alle dage mellem 11-20.

Du kan kontakte os her:

http://www.nfbio.dk/support

support@nfbio.dk

tlf. 70131211

Følg

Anmeldelser, tillæg, gebyr

Anmeldelser:
Når du får registreret køb af billetter på din medlemsprofil, vil du efter at du har set filmen, få mulighed for at anmelde den på nfbio.dk.
Her skal du først logge dig ind, trykke på "Min profil" ved dit navn og efterfølgende vælge fanen "Mine Film". Her vil du kunne se filmen ved siden af bedømmelsesskalaen med de seks Nordisk Film logoer. Når du her har angivet en bedømmelse, tildeles de 30 bonuspoint, som en anmeldelse udløser, til din profil.


Tillæg: 
I tilfælde af, at du anvender gavebilletter, er det vigtigt at være opmærksom på, at der ved visse film, kan blive opkrævet et ekstratillæg for at dække den pågældende films fulde pris. Det sker fx., når der er tale om film med forlænget spilletid, forhøjede priser eller film i 3D. Vær opmærksom på at der ikke optjenes bonuspoint ved tillæg.

Gebyr:
Når du reserverer dine biografbilletter online, i biografen eller via vores Servicecenter (tlf: 70131211), vil du blive opkrævet et gebyr på 10 kr. Vær opmærksom på at der ikke optjenes bonuspoint ved gebyr.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 1 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.