Kan ikke logge ind på min profil

I højre side på www.nfbio.dk har du mulighed for at trykke "tilmeld/login". Når du trykker på LOGIN og udfylder din email-adresse og den kode, du mener at have anvendt, men ikke får mulighed for at logge på med, kan du trykke på muligheden "bestil ny adgangskode". Efter du har trykket på denne, skal du udfylde din email-adresse og herefter trykke "send information om ny adgangskode". Du skulle nu gerne modtage et link på din email, hvor du har mulighed for at ændre din adgangskode, så du kan logge ind. Hvis det ikke virker for dig, skal du være velkommen til at ringe til os på 70 13 12 11 eller skrive til os på support@nfbio.dk, så vil vi kunne hjælpe dig.