Hvordan bliver jeg medlem?

Det er gratis at melde sig ind hos os.

Du kan blive medlem ved at klikke på TILMELD på vores side her

Om oprettelse af medlemskab:

For at blive medlem i Nordisk Film Biografer skal man være fyldt 15 år og opfylde medlemsvilkårene.
Det er ikke muligt for virksomheder eller institutioner at være medlem og medlemsskabet kan alene anvendes til privatkøb. Ved oprettelse skal der oplyses navn, køn, fødselsdato, e-mail og postnr.

Vidste du at BIOPLUS får nye fordele!