Kan jeg få tilsendt et medlemskort?

I begyndelsen da Nordisk Film Biografer etablerede det første medlemsprogram, Biozonen, fik alle nye medlemmer udstedt et medlemskort. Dette kort kan man stadig bruge. Vi har dog nu valgt at udfase det fysiske medlemskort, så alle nye medlemmer i stedet blot skal oplyse vores medarbejdere, at de har et medlemskab, hvorefter point kan tildeles på det telefonnummer, som er tilknyttet medlemsprofilen.

Vidste du at BIOPLUS får nye fordele!