Biografklub Danmark indløsning online

Gode råd:

Har du flere kuponer, du skal indløse ved køb af billetter, kan du med fordel skrive numrene ned i et Word dokument, Notepad eller Noter. Herefter kan du følge guiden nedenfor og kopiere tallene ind på vores side, så du ikke skal bruge lang tid på at indtaste hver kupon i forbindelse med køb.

Går I flere i biografen sammen i en gruppe, så foreslår vi at der er en "gruppeformand" som har alle kuponerne og køber for jer hver gang. Så skulle der ikke opstå problemer med, ikke at have alle kuponerne ved hånden, når billetterne skal købes.

Nedenfor er en vejledning til hvordan du kan indløse dine Biografklub Danmark kuponer via nfbio.dk:

Vær opmærksom på at dette ikke er en mulighed via vores app endnu.

Når du har valgt biograf, dato, film og tidspunkt og er kommet ind hvor du skal vælge pladser gør du følgende:

1) Vælg antal billetter

2) Vælg pladserne på salsoversigten

3) Nedenunder VÆLG ANTAL BILLETTER, står der INDLØS GAVEBILLET. Klik på det hvide + i den røde bjælke. Her indtaster du koden som står på din biografklub Danmark kupon.

4) Derpå klikker du OK og dernæst KØB. Hvis du har mere end en kode gentager du blot samme procedure. Når du er færdig bliver du omdirigeret til købssiden, hvor du indtaster dine betalingsoplysninger, samt mailadresse og telefon nummer.

Hvis du har en profil på vores side nfbio.dk, kan du med fordel logge dig ind, før du begynder at købe billetter, da du derefter vil kunne se dit køb på din profil.

Har du ikke en profil, skal du på købssiden vælge at logge dig ind muligheden "UDEN PROFIL".

Du skal blot være opmærksom på, at hvis du får behov for at refundere en eller flere billetter inden forestillingens start og de er betalt med BKD kupon, så skal man selv kontakte Biografklub Danmark for at få tilsendt nye kuponer, da vi ikke kan udstede kuponer til Biografklub Danmark.

Biografklub Danmark kan kontaktes mandag-fredag kl. 10-14 på 33 11 36 32.