Biografklub Danmark

Henvendelser angående Biografklub Danmark kan med fordel rettes direkte til Biografklub Danmark.

(Obs.: vær opmærksom på, når du som medlem af Biografklub Danmark, bestiller billetter online, at www.kino.dk angiver forestillingens fulde pris. Altså uden rabatten for Biografklub Danmark. Dette er ikke en fejl, men skyldes, at man først kan opnå sin Biografklub rabat, når man har indtastet sin kupon gældende til filmen. Herefter har man mulighed for at betale billetterne direkte online. Hvis man blot ønsker at bestille billetterne, skal dette gøres til normal pris, og så henvende sig i biografen og indløse kuponerne ved afhentning af reservationen. )