Åbningstider

Du kan kontakte os alle dage mellem 11-20.

Du kan kontakte os her:

http://www.nfbio.dk/support

support@nfbio.dk

tlf. 70131211

Følg

Institutioner

Her kan I som skole/institution finde praktisk information om, hvordan I kan forberede jer på jeres besøg i Nordisk Film Biografer.

HVORNÅR SKAL JEG KOMME?

Sørg for at komme i god tid, så I kan nå at klare evt. toiletbesøg og komme på plads i salen til den annoncerede starttid. Når selve filmen starter, vil dørene blive lukket for ikke at forstyrre de andre gæster. Hvis I kommer for sent, kan I derfor ikke regne med at komme ind.

HVAD SKAL JEG GØRE MED OVERTØJ?

Biografen råder ikke over en garderobe og I må derfor gerne tage tasker og overtøj med ind i salen og fx placere dem under stolen.

TOILETBESØG

Det er som sagt vigtigt at huske et evt. toiletbesøg inden forestillingen. Dels for ikke at miste noget af filmen og dels for ikke at forstyrre de andre gæster. Skal nogen alligevel på toilettet under filmen, så forlad salen diskret og sørg for, at en voksen går med, så barnet kan finde tilbage til sin plads i mørket.

SKAL MAN OPFØRE SIG PÅ EN BESTEMT MÅDE I BIOGRAFEN?

I biografen griner, græder og gyser vi sammen og biografen er dermed en oplevelse, som du har sammen med mange andre mennesker.

Vis hensyn og lad være med at snakke med dine kammerater under filmen. Lad være med at skifte plads under filmen – det kan genere de andre gæster. Nyd filmen, sluk din mobiltelefon og lad den blive i lommen. Lyset fra telefonen generer nemlig dem, der sidder ved siden af og bagved dig. Når I forlader jeres pladser efter filmen, så tag venligst eventuelt affald med jer og smid det i skraldespanden på vej ud.

MÅ JEG SPISE OG DRIKKE I BIOGRAFEN?

Det er ikke tilladt at medbringe egen slik, popcorn, drikkevarer mv. i biografen. Men vi holder åbent i vores kiosk, hvor vi blandt andet kan tilbyde en skolemenu. I er velkommen til at kontakte biografen på forhånd og aftale nærmere - så sørger vi for, at det står klar til jer.

Har I madpakker med så aftal med biografen, hvor I kan spise dem henne.

Har I spørgsmål, kan I altid henvende jer til vores Servicecenter på tlf. 70 13 12 11 eller til vores personale i biografen.

 

RIGTIG GOD FORNØJELSE I BIOGRAFEN

 

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.