Biografklub Danmark

Hvis du er interesseret i at vide noget om Biografklub Danmark, kan du læse mere på denne hjemmeside Biografklub Danmark

Vær opmærksom på at Biografklub Danmark er en separat medlemsklub og derfor ikke har noget med Nordisk Film Biografers loyalitetsklub at gøre :-)

Hvis du ønsker at kontakte eller vide mere om Nordisk Film Biografers loyalitetsklub, kan du gøre dette her

OBS! Det er nu muligt at indløse sine Biografklub Danmark kuponer online og betale med det samme til halv pris. Vær opmærksom på, at du skal indtaste dine kuponkoder i forbindelse med valg af placering i salen. Det er ikke muligt at reservere billetterne, når man har indtastet kuponkoderne. Herefter er det kun muligt at betale billetterne direkte online.