Åbningstider

Du kan kontakte os alle dage mellem 11-20.

Du kan kontakte os her:

http://www.nfbio.dk/support

support@nfbio.dk

tlf. 70131211

Følg

Job i biografen

Vi har løbende brug for nye medarbejdere i vores biografer landet over til at servicere vores gæster, så de får en rigtig god biografoplevelse.

Er du 16-17 år kan du blive piccolo i vores biografer, hvor du kommer rundt i alle kroge af biografen og sørger for, at den altid fremstår hyggelig og indbydende. Som Piccolo kan du også arbejde i vores kiosk. Er du fyldt 18 år og opefter, kan du blive billetsælger, kontrollør, concession-medarbejder (café/kiosk), operatør eller Service Center-medarbejder (sidst nævnte foregår i København).

Vi forventer at du er loyal, pålidelig, ansvarlig og viser initiativ. Derudover er det væsentligt at du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, at du har interesse for film og har en relevant baggrund i forhold til jobbet. Vi har travlt, når andre har fri og det der derfor vigtigt at du er parat til at arbejde om aftenen, i weekenden og i ferieperioder og at du kan træde til i tilfælde af sygdom.
Vi kan til gengæld tilbyde dig et spændende job, hvor kvaliteten er i højsædet, og hvor du bliver en del af et levende og socialt miljø med masser af gode kolleger.

Kan du se dig selv som medarbejder i vores biografer? Så klik her

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.