Gavekort/billet og onlinekøb

Det er muligt at indløse gavebilletter og gavekort online. Så snart du har valgt antal af billetter og placeret disse i salen, kan du indtaste nummeret på din/dit gavebillet/gavekort og herefter trykke "køb".

Det er ikke muligt at anvende gavebilletter og gavekort som betaling ved konvertering af reservation. Det er kun muligt ved direkte køb.

Man kan ikke bruge gufbilletter som betaling online. Disse kan kun indløses i biografen.