Gavekort/billet og onlinekøb

Det er muligt at indløse gavebilletter og gavekort på nfbio.dk i forbindelse med køb af billetter.

Herunder finder du en vejledning til hvordan:

Når du har valgt biograf, dato, film og tidspunkt og er kommet ind hvor du skal vælge pladser gør du følgende:

1.  Vælg antal billetter
  2.  Vælg pladserne på salsoversigten
  3. Nedenunder VÆLG ANTAL BILLETTER, står der INDLØS GAVEBILLET. Klik på det hvide + i den røde bjælke. Her indtaster du gavekort/gavebillettens nummer. Her skal du være opmærksom på, at der er forskellige stregkoder.

Hvis det drejer sig om et gavekort på et bestemt beløb, som ikke inkluderer popcorn og sodavand, begynder stregkoden som regel med 82. Drejer det sig om eksempelvis "Biograftur for 1 (2) med popcorn og sodavand" , skal du pakke den op og tage biobilletten/erne ud. De har en stregkode bestående af ca. 15 cifre og begynder som regel med 5 eller 7. 4)

Derpå klikker du OK og indtaster den næste, såfremt du har mere end én kupon til indløsning. Herefter trykker du på KØB. Du bliver nu omdirigeret til købssiden, hvor du indtaster dine betalingsoplysninger (hvis der er et restbeløb at betale), samt mailadresse og telefon nummer. Hvis du har en profil på vores side nfbio.dk, kan du med fordel logge dig ind, før du begynder at købe billetter, da du derefter vil kunne se dit køb på din profil. Har du ikke en profil, skal du på købssiden vælge at logge dig ind via muligheden "UDEN PROFIL".

Man kan ikke bruge gufbilletter som betaling online. Disse kan kun indløses i biografen.

Vær opmærksom på, at gavekortets værdi IKKE må overstige billetkøbet da det ikke er muligt at få et nyt gavekort med det resterende beløb retur.

Det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at købe billetter via vores app med gavekort, gavebilletter eller anden form for voucher.