Nordisk Film for børn

Nordisk Film For Børn er en klub for alle filmglade børn og deres forældre. Du vil løbende blive inviteret med til forpremierer, børnegallaer og mange andre spændende arrangementer, der foregår i Nordisk Films biografer.

Du vil også fra tid til anden modtage e-mails om filmnyheder og biografpremierer i børnehøjde. Det bedste af det hele er dog, at medlemskabet er gratis!
Har du spørgsmål, ris eller ros til Nordisk Film For Børn, er du altid velkommen til at sende os en e-mail på: nfboern@nordiskfilm.com
Du kan også læse mere om klubben her